. världens sötaste kisshund!

Hahaha fan va söt han är...


. jag kommer äta ihjäl mig

Fan vilket härligt väder! Har vart ute hela dagen och gottat mig i solen och mer blir det imorgon. Ska jobba på påskafton (imorgon) men det är på en uteservering och det kommer bli minst lika fint som idag så jag kan inte klaga! Nu ska jag hoppa ner i myskläderna och kika film med en kompis och käka äpplekaka med vaniljsås och godis.

Bra början på påsken! Fick ett påskägg i förtid av moster.
Kommer äta ihjäl mig på godis.



. morotskaka och shopping

Hej hopp! Dagen har bestått av lite skola och lunch med en av mina äldsta vänner. Blev en riktigt god chevré sallad med morotskaka till efterrätt! Riktigt gottigt!

Just nu sitter jag och kikar på "Trauma: Livet på akuten", tragiskt? Ja, kasnke lite... Imorgon ska jag iaf sova ut. Länge. Senare under dagen ska jag nog plugga lite och sen ta en svängom på stan med ett par vänner. Har ett enormt sug efter shopping... Är ju fattig student men vill inte förstå detta och vill fortfarande shoppa lita mycket som jag gjorde när jag jobbade och hade fast, go, månadslön... Får väl trösta mig med att det bara är 2 år kvar på utbildningen, så får leva på mammas och pappas mat för att spara in lite pengar hehe...


. köp den nu!

Japp, ska leka lite moralkärring och göra reklam för denna broch
(vet ej hur det stavas).
Den kostar 20:- och pengarna går till unicef = viktigt.

Iväg och köp!


. heidi klums knepiga skor

Ja, va fan är detta för knepiga skor? Vem kommer på idén att göra dem och vem vill bära dem?

Knepigt.
Fult.
Obehvämt.


. är så jävla glad idag!!!

ledsen för den dåliga uppdateringen men har haft en hemtenta som ska lämnas in imorgon som jag precis blev klar med och lämnat in. Något som är ännu bättre är att jag fick tillbaka resultatet av den senaste salstentan jag gjorde! Fick toppbetyg och är riktigt jävla nöjd med mig själv då jag trodde att det gick piss! SÅ JÄVLA SKÖNT!
Var även på ett personalmöte för mitt nya jobb! Riktigt bra. Känner en av tjejerna som jag ska jobba med och cheferna är toppen! Så snart blir de alkoholkurs och servering som gäller för mig (vid sidan av skolan). Sjukt bra och har nu i helgen testat att jobba ett par dagar och trivs som fisken i vattnet.

Sån här lycka som jag känner just nu vill jag känna hela tiden!


. queen - I want to break free

Snygga damkläder...


. chips till frukost

Vaknade 12.30 idag... Vaknade upp och kände panik över att jag sovit bort halva dagen... Började dagen med att äta macka med leverpastej och gurka och som efterrätt blev det en halv påse chips... Känns sådär... Har en ledig dag från skolan idag och ska nog sätta igång med ett arbete som skall vara klart nästa vecka.

Kul dag.


. lägenhetsköpet!

Det blev tyvärr inget lägenhetsköp som jag pratade på... Gick på en andra visning tillsammans med min pappa (tack och lov) som hittade ett läckage bakom en badrumsskåp som till och med mäklaren missat = stora fuktskador och dyr renovering. Det var av ren slump han hittade det och när mäklaren bärjade titta på det och öppna upp så var allt förstört. Ett väggbyte och kanske till och med golv behöver renoveras och det har jag fan inte lust med.

Det var så synd... En riktigt snygg lägenhet och i toppskick! Förutom läckaget då...

FUCK!

. nya örhängen

Köpte dessa örhängen på Vero Moda idag. Väldigt lätta, billiga och fina!


RSS 2.0