. jag blev erbjuden en 3-kant

Först nu har jag piggnat till så pass mkt att jag kan/orkar reflektera över gårdagen. Jag blev fan erbjuden en efterfest spettsad med en 3-kant. Blev det något? Nope,var för full för att komma ihåg att jag blivigt erbjuden det och vinglade hem själv... Vet iofs inte om jag hade vart så sugen på det...

Fick även reda på att min kära vän och hennes kille har haft 4-kant med ett annat par. Samtalet lät så är på förfesten:

Nära vän - Lovar du att du inte hatar mig om jag berättar en sak...?
Jag - Ja men självklart, berätta på!
Nära vän - Säker? För jag känner att jag måste berätta det men jag skämms lite... Tror inte du kommer gilla det.
Jag - Hmm... Ok... Ja men va fan skulle de va? Ne, berätta nu!
Nära vän - Jag har haft en 4-kant utan dig...

(Vi har en gammal överenskommelse om att JAG skulle vara den hon skulle ha detta med men det sket sig ju nu som sagt)

Jag - Haha ok... Det var väl inte så farligt? (säger jag och svär innombords, nära vän som hon är så ser hon detta)
Nära vän - Fan, förlåt. Hur kan jag gottgöra dig? Jag hade ju velat att det var du! Vi har ju pratat så om det men så blev det så konstigt och så blev det bara som det blev.. Usch...
Jag - Ha mig i åtanke nästa gång (säger jag och skålar med henne och ler)

Detta har stört mig som fan... Kände verkligen vid den tiden vi hade samtalet att det verkligen var helt lugnt och att man inte KAN bli grinig/avundsjuk/sotis över en sådan sak... Tills nu. Vad fan är det för fel på mig? Måste vara bristen på sex som spökar...


. kommer snart hänga mig

Påminn mig om att jag aldrig mer ska dricka alkohol. Om jag inte snart blir bättre vet jag inte vad jag kommer ta mig till. Jag har precis kunnat krypa upp ur sängen och har än så länge bara fått i mig 4 värktabletter och lite vatten. Känns som om jag är döende. Allt detta för att jag hade en sjukt bra kväll idår. Det är förjävligt.

. shopping för kvällen

Har precis kommit hem efter en shoppingrunda som resulterade i klänning, sjal och sprit. Med andra ord en lyckad runda och allt kommer att användas ikväll. Då en av mina närmaste och äldsta vänner "J" har en inflyttnings/födelsedagsfest! Kommer inte hinna med att lägga upp bilder nu men imorgon ska jag försöka klämma in ett par bilder på klänning och sjal.

Ha en riktigt trevlig kväll! Det ska jag ha!

. sex sex sex

Vaknade precis av ett litet lustigt sms. Som gammal intorkad och bitter singel lät sms:et ganska lockande. Ett förslag från ett gammalt vän om att vi skulle ha en trevlig kväll med glass och film...
Det kommer bara sluta på ett sätt.
Vi är väldigt lika, han och jag. FÖR lika, för att det skulle funka att ha ett förhållande. Båda är lite, vad ska man säga... Vilda? Så när vi väl ses är det lite svårt att slita sig från varandra och tiden spenderas nästan enbart i antingen sängen eller duschen... Sedan är vi ifrån varandra ett tag och sen hör antingen han eller jag av sig för att vi inte kan hålla tassarna från varandra. Ja, ni täker ett "klassiskt KK förhållande". Men nej. Detta är något annat, kan inte riktigt förklara de. Har varit vänner i flera år och har en del "historia" bakom oss. Krångligt att förklara tror jag...

Jag vet med mig själv att jag inte kommer tacka nej till detta lilla erbjudande... Borde kasnke men behöver verligen lite "närhet" nu. Var på tok för längesen.
Har vart utan sex och närhet så länge att "abstinensen" av det har övergått till något som liknar celibat och jag kommer knappt ihåg hur sex går till. Typ, haha...

Så... Undrar när detta laddade möte komer äga rum?


. mitt hår

Har precis beställt en klipptid. Ångrar mig redan! Har under alla år gått till en enda frisör, "min frisör". Hon är strålande och vi har lika roligt varje gång jag är där. Snackar skit och skvaller under hela tiden jag är där. Hon är ungeför 10 år äldre än mig och jävligt cool. Men idag svek jag henne då hon är helt fullbokat fram tills mitten av januari nästa år.

Kände att jag inte klarade av att vänta så jag bokade en tid. I en helt annan salong. En kille ska nu lägga vantarna på mitt hår. Har lite lätt panik då jag är fruktansvärt petig, med just håret... Mitt hår ser nästan exakt ut som håret nedan, jag har aningen kortare bara. Och något rakare lugg... Funderar på att göra något nytt, kommer absolut ha mörkt hår men kanske ett par slingor i... Fan, jag vet inte. Kommer ha panik när jag sitter där i stolen. "Min" frisör är bra, henne kan man säga precis vad som hellst till... Det kommer jag kasnke inte göra nu? Skit... Ska jag avboka?


. hahaha!


. såg en obduktion på nätet...

Kom in på en helt fel sida på nätet igår... En sida jag önskar att jag aldrig va inne på... Igår när jag skrev ett inlägg skulle jag googla upp en lämplig/rolig bild tänkte jag... Googlade lite och såg en hemsk bild på en kille som var helt sönderslagen. Tänkte att "Jävlar vilken bra halloween-sminkning! Det måste jag kolla in"
Går in på sidan och ser där något som jag inte var beredd på... Jag hade på något konstigt vänster kommit in på en sida som var gjord av rättsmedicinska avdelningen i Göteborg och var av en obduktion av en död pojke...

Har mått så dåligt efter att jag såg det. Det stod utförligt alla skador och var även bild på kroppen... För först när jag började läsa trodde jag ju naturligtvis att det var ett skämt men insåg snart att det inte var det... Det kan väl knappast vara rätt att man ska kunna komma in på sådana sidor???

. it sucks!

Jag fick rätt... Skrev i mitt senaste inlägg att jag trodde att jag inteskulle vara så glad idag som jag var igår. Mkt riktigt. GRUPPARBETE SUCKS! Alltid några jävla gnällspikar som inte vill jobba och åker snålskjuts genom hela arbetet eller aldrig är på plats. Försökte hålla god min, men lyckades inge bra... Är väl bra på ett sett att jag inte kan hålla inne med sånt, för jag visar verkligen vad jag tycker och tänker. Hatar folk som går omkring och säger att allt är bra fast man ser att de är sura som citroner!


. ser massa blod

Sitter och jäser framför tv:n.. Har nästan smäckt i mig en hel chokladkaka på 200 g och mår som en prins(essa). Får stoppa upp i tuggorna då och då. Av illamående. Jag tittar nämligen på "Trauma: Livet på akuten", läskigt de där... Fast illamåendet kanske beror på att jag ätit för mkt choklad? Vad vet jag...

Gillar att titta på såna program... Blir faschinerad (stavning?) och kan inte slita mig. Men jävlar vad läskiga bilder det kommer upp ibland. Kanske det jag gillar? Är en aning knäpp så det kan det mkt väl vara.

Annars har dagen varit lugn. Har pysslat massa i skolan och känner mig glad över att jag inte har någon tenta förrens fram på våren. Njuter för fullt av den klarade tentan som jag precis gjort, och min choklad såklart...

Kommer däremot inte vara lika glad imorgon tror jag...
Den som lever får se!


. jag om 50 år...

...eller, man kan ju iaf hoppas haha...



. kan någon snäll hjälpa mig att förstå?!

Hello kitty, jag förstår mig verkligen inte på grejen men denna jobbiga lilla rosa katt. Katten finns överallt! I smink, kläder, leksaker, gosedjur, UNDERKLÄDER, smycken etc. etc.

Igår stod jag bakom en tjej i en kassakö som hade väldigt låga jeans. Tittade ner för att se vad det var för jeans och ögonen drogs, som en magnet, till troskanten. Och vad ser jag där? Hello Kitty trosor. VARFÖR DENNA KATT?

Jag förstår mig inte på grejen, kan någon förklara för mig? Jag stör mig som fan på att denna lilla katt förföljer mig vart jag än går. Har jag missat något jävligt coolt med denna lilla katt eller?


. gör större bh:storlekar!

För att fira min klarade tenta så åkte jag och en vän ut och shoppade lite. Blev lite smink och hårgrejer, sånt som man aldrig kan få för mkt av... Sen till mitt förbannade PROBLEM. Fick för mig att köpa lite snygga underkläder för att unna mig själv något bra när det gick så bra på tentan. Hittade skitsnygga bh:ar och passande trosor till som jag blev sugen på. Började leta efter min storlek men hittar den inte så frågar kvinnan som jobbar i butiken om det möjligen finns på lager och att det bara inte finns ute.

"Jaha, ne inte den modellen. Den görs inte i  den storleken. Det är den här bh:n som är motsvarigheten till den du tittat på"

Säger hon med ett leende och håller upp en jävla tant-bh som inte alls liknar den snygga jag riktat in mig på. Vad fan är detta? Jag är garanterat inte själv om att ha en D / DD kupa. Detta var ändå ett lite "finare" märke som är lite dyrare som man kan tycka borde ha i större storlekar... Tanten säger då:

"Men det finns större storlekar i kupan, men du får gå upp i storlek runt om då."

Men det kan jag ju inte ha fattar du väl!? Hade jag lust att säga till henne, men vågade inte riktigt...

Jag stör mig som fan på detta, för det borde inte vara ett problem. Jag vill inte bli förbannad varje gång jag ska prova ut bh:ar och hur fan går det för de stackars tjejer som har ännu större bröst än mig? Visst finns det bh:ar som jag kan ha, det är inte det jag säger men i vissa (många) fall slutar de göra bh:ar efter en viss storlek. Det stör mig.


. att göra en marie polsjö

Vad är grejen med alla Bingo Rimer tjejer och deras desperata försök med (vad dom tror är) snygga poser på vimmelbilder? Ta Marie Polsjö till exempel. Har sett henne ute och hon är söt när hon inte anstränger sig, men vad fan. Ansträng dig inte så jävla mkt. Ingen vill väl likna en blåst guldfisk? Eller har jag fel? Gick precis in på hennes sida och den första stora bilden man möts av blev jag nästan rädd för! För där var guldfisken igen. Vad fan är grejen???

              

. skönare än sex

Fan vad skönt! Jag fixade tentan galant! Nu blir det utgång och rejält firande i helgen!


. smart där Bush...


. det går åt helvete för dem...

Ja, det är väl så man får tänka. När man är bitter och singel!


. 30 dagar kvar

Japp, idag är det 30 dagar kvar till julaftton och till att tomten kommer och överöser mig med paket! Ska bara försöka hitta lite julklappar innan jag kan börja känna mig liiite lugn innan jul... Blir väl som vanligt, att jag står 2 dagar innan jul utan några klappar köpta...


. känner någon till 65 klubben?

Ja, hur fungerar det egentligen med de bittra folket. Med andra ord; pensionärerna... Dessa personer som har all tid i världen för att göra något vettigt och bra av sin tid, istället tillbringar den för att göra livet surt för någon annan.
Finns det en sorts klubb för dem som fyllt 65? En klubb där man i god tid innan alla affärer öppnar, samlas för att göra upp ett schema för hur alla ska lägga upp sin dag? Att man i tur och ordning ropar upp namn och fördelar alla till olika områden. 

Till exempel: En grupp går till banken, för att där vara de 30 första som tar sin kölapp och sen står och segar så mycket som det bara går. När det sen är dennes tur går de sakta fram till disken för att då ta ut 500:-. Vid denna tid har de "vanliga folket" dvs. du och jag kommit in i bankens lokaler, för att med andan i halsen, känna en liten glädje över att man för en gångs skull är i god tid till banken för att slippa alla dessa förbannade köer. Men där trodde vi fel! För före oss står nu närmare bestämt 29 bittra pensoinärer som blänger surt på en...

Varför har alla pensoinärer så jävla brottom? De ska alltid vara först till banken, alltid vara först i kön i mataffären, alltid sucka högst då något är fel i kassan, alltid blänga surt när man hinner före, alltid....bla bla bla... 

Jag menar, när man gått i pension (dvs. börjat den långa väntan mot döden) varför då skynda mot slutet?


. känner mig så uppskattad och söt idag

Vad uppskattad man känner sig, då man står och pratar med en kompis (min killkompis "V") då de plötligt blir tyst och han tittar på mig med ett leende på läpparna och kläcker sedan ur sig:

- "Har jag sagt att du är väldigt söt idag?"
- "Ne, de har du inte" (Jag skiner då upp som en sol och blir jätteglad och tycker jag har den bästa killkompisen i världen)
- "Ok, tur de..."

Fuck!

. högklackat till en nyfödd

Klickade mig runt lite på nätet och får syn på detta?!  Vad i HELVETE ska en nyfödd med högklackat till?? Och vad fan tänker föräldrar som löper dem? Börjar det inte spåra ur lite nu? Jag är själv fåfängd och tycker utseende är viktigt men inte fan skulle jag ens drömma om att kränga på min unge (har ingen tack och lov) ett par klackskor. Klacken är iofs mjuk men det är själva grejen att ens komma på idén som jag tycker är skrämmande.

Barn ska vara barn. Go sockiplast!


. sexskvaller

Idag har de inte hänt allt för mkt. Första delen av dagen bestod av att bota huvudvärken som jag dragit på mig från gårdagen. Sprit är farligt, men ack så gott! Så efter en burk med värktabletter och av det en botad huvudvärk så begav jag mig till min kära killkompis "V" (både bästa tjejkomisen och killkompisen heter "V"...). Satt och käkade och fick höra det senaste skvallret. Fan vad jag älskar honom!
Detta är en kille som behandlar tjejer som skit och inte känner så stor ånger av de. Alltså en kille som alla tjejer hatar, men jag, som "bästa kompis" älskar. För jag får ju höra allt skvaller. Jag sitter iofs ibland som en jävla moralkärring och skäller på honom och blir förbannad för det han gör men det är en annan historia...


. inge ragg

Kvällen igår var toppen! Vaknade nyss och känner en liten bakfylla som börjar träda fram. Känns som om det sitter en liten i huvudet och bankar på en trumma... Men det var det värt. Många färgglada drinkar blev det med mkt skvaller! Precis som en tjejkväll ska vara. Men, tyvärr inge ragg igår heller. Fan, måste skärpa till mig...

. drink kväll

Ja efter dagens bittra shoppingförsök så ska jag ut och dricka ett par drinkar med tjejerna. UTAN någon klänning. Ska fan bojkotta klänning/kjol idag och köra rockstil med svarta tajta stuprör och rolling stones top med svarta höga klackar och dricka coola drinkar (vad nu en cool drink är vet ja inte, men den ska då vara färgglad och jävligt stark!)

. det hände igen!

Japp det hände igen. Jag käkar en god räkpasta på stan med mina kära vän "V" och spatserar sedan vidare mot klädbutikerna. Ser en klänning som är ganska fin, tänkte att, ne det är ändå ingen idé... "V" övertalar mig att prova och puttar in mig i provrummet.
får på mig klänningen, eller, jag får halft på mig den. Den sitter som en dröm upp till brösten. Sen gick det inte längre. "V" slänger in större storlek som jag tar på mig. Nu är det denna som sitter som en "dröm" över brösten men där stoppar de. Fladdrar som en jävla påse runt midjan och sitter inte alls fint där. "V" säger att "men det kan väl gå att sy in???"
JAG VILL INTE BEHÖVA GÖRA DET! Aaah, blir knäpp.

Kommer fan inte ge mig förren jag hittar en!

. för stora bröst?

Har ett problem... Jag letar efter en snygg och festlig klänning. En klänning som är kort med "tubtopp" upptill. Hittar jättemånga fina som jag vill ha och samlar på mig en jättehög för att gå in i provrummet för att börja prova. Nu dyker problemet upp. Kanske inte något som jag BORDE klaga på men jag tycker faktiskt det är jobbigt ibland. Särskillt när man hittar en skitsnygg klänning men inte kan ha den. Den passar inte. Ingen passar. JÄVLA KLÄNNINGAR!
Problemet är det att jag har storlek 36 på Själva "kroppen" men jag har för stora bröst för att jag ska kunna ha en 36:a upptill. Alltid samma problem och jag blir alltid lika förbannad. Jag har inte opererat mig, jag har bara ärvt mammas boobs.
Ska man inte kunna köpa klännignar om man har stl 36 och en D kupa? Det går verkligen inte att ha klänningarna. Jag försöker köra utan bh för att ta bort all "onödig utfyllnad" och försöker klämma in brösten så gott det går. Men, de blir antingen så tillplattade att det känns som om jag inte kan andas och spräcker dragkedjan i sidan eller så "väller" de över vid kanten så det ser ut som om jag har 4 bröst. Som en jävla kossa.

Jag vill ju med skutta runt i söta klänningar utan att brösten ser ut som en kossas eller med spräckt dragkedja.
VART FAN HITTAR JAG DOM?!?!?!

. äta gul snö

Va fan?! Tittade precis ut ur fönstret och ser bara vitt, vitt, vitt överallt?! SNÖ? Verkade missa en hel del då jag somnade framför tv:n i 4 timmar... Gäller att hålla sig vaken för att hänga med i svängarna. (Är egentligen en sommarmänniska men... Blev faktiskt glad när jag såg snön och längtar till julen.)

Förresten, ni vet väl att man ska äta gul snö? Det kan faktiskt vara öl...


. lättnad

Har vart dålig uppdatering idag, jag vet... Men efter tentan var gjord idag så gick luften ur mig. Har vart mkt med plugg och projekt i skolan det sista så idag släppte allt. Inget mer tenta-tänk och kunde "bara vara" ikväll. Så, jag somnade i soffan. I 4 timmar. Behövde det väl antagligen men nu är jag ju skitpigg.


. happy happy

Tentan är gjord och det känns som en befrielse! Gick strålande och väntar ni bara på ett betyg för kursen!

. det kommer gå

Ja, imorgon är det dags. Tentadags. Har pluggat mycket så tror det kommer fixa sig fint.
Annars går jag och hänger mig.


. jag vet... kass humor...

Men erkänn, jävligt rolig haha...


. snipp tatuering

Haha hur fan tänker man om man gör en sådan här tatuering? Jag menar, hur rolig ser tatueringen ut när han har armen längs sidan. Som man normalt har? För det är ju faktiskt bara när han har armen, upp, så som på bilden som tatueringen kommer till sin "rätt". Lustigt lustigt.


. superpiller

Fy, denna dag kommer vara precis som igår. Sitter här, i skolan och det väntar 8-9 timmar med design och tänkt, och jag håller redan på att somna. Förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden? Måste försöka få tag på något superpiller som håller mig vaken.


. en ANING överviktig

Undrar när man känner
"Ne, nu får jag fan ta och börja käka lite mindre innan jag snart enbart består av fett"??


. desperate

Idag har det då inte hänt så mkt. Pluggat lite inför kommande tentan och suttit framför en dataskärm i skolan i 10 timmar. har fått väldigt mkt gjort så ska väl vara nöjd!
Nu blir det tv resten av kvällen.  Orkar inte tänka på mer skola än vad jag gjort idag. Först kommer det nog bli "vänner" senare blir det nog "desperate housewives". Där emellan vet jag inte riktigt vad jag kommer fastna framför. Det återstår att se.
Kommer garanterat somna snart....

. geggamoja i hjärnan

Är slut i huvudet för tillfället. Har suttit och gjort ett utkast för en hemsida hela kvällen och det känns som om jag nu har geggamoja i hjärnan...
Designen blir toppen, tycker jag. Hoppas nu bara på att kunden blir lika nöjd...?

.firar

Dags att fira! Kom just på att jag haft körkort i hela 5 år! Får bli en glass på det.

brumm brumm...

. om 3 år, då äntligen...

Dagen har vart ganska så bra! Har faktiskt fått gjort väldigt mycket i skolan och mitt projekt börjar ta form så det verkar som om jag kanske, kanske kommer få mig lite jullov ändå! Har väldigt mkt i skolan i denna kurs så riktar in mig på att inte få något lov, så blir jag inte besviken...
Fast... Även om jag nu skulle vart ledig så kommer jag nog antagligen jobba... Får blir ledig till sommaren i stället. Fast... Då kommer jag ju jobba? Får ta ledigt om 3 år istället. När skolan är slut. Det låter som en plan.


. en vidrig bild


. bisexuell?

Singel och desperat efter närhet som jag är så har jag börjat få lite, vad ska jag säga... Konstiga drömmar? Är väldigt öppen för alla sexuella läggningar som folk väljer och har absolut inte något emot homosexuella då jag har vänner som är det. Själv är jag helt hetro. Eller? Jag drömde nämligen här om natten om en intim stund med en annan tjej/kvinna. Vaknade efter denna dröm med ett leende på läpparna och kan inte riktigt släppa drömmen... Har ju kysst tjejer förut men har aldrig "känt" något...

Kom att tänka på en sak, är det inte lite "tråkigt" att vara tillsammans med en tjej? Jag menar... En tjej har ju inte riktigt samma anatomi som en kille har... Just de delar som en tjej saknar älskar jag ju på killen...

Hmm undrar vart detta kommer sluta??

. att sno ett ex

Ja, som ni vet så har ju jag en liten förälskelse i Carolina Gynning. Förra veckan skrev jag ju om att jag inte riktigt kunde bestämma mig för om jag tyckte bra eller illa om Linda Rosing och jag tror jag börjar få en liten hat/kärlek för henne... I veckan har hon tydligen börjat "ge sig på" Gynnings ex om jag nu ska tro ryktena. Som en Gynninglover som jag är kan jag ju bara vara på Gynnings sida.

Måste iaf se klart på Sanningens Ögonblick ikväll då Linda ska avsluta sina frågor. Får se om hon kan vinna ett par poäng om hon avslöjar några smaskigheter! ;)


. fy! zlatan

Hörde några kompisar prata om Zlatan.. Samtalet var om att en reporter hade frågat Zlatan om vad han, antingen, skulle ge eller hade gett sin fru för födelsedagspresent...

Svaret reporten fick var: "Present? Hon har ju Zlatan hehe"

Om detta stämmer kan jag bara säga: Vilken DÅLIG vidrig och förjävlig människa! Gillar ICKE Zlatan, har aldrig gjort och kommer aldrig göra.


. naken med Fredrik Ljungberg

Haha, vad är detta??


. jag är bitter, bitter som fan nu

Fan vad trött jag blir... Har letat som en dåre efter ett par speciella jeans som var så snygga. Såg som på en bild och blev kär, med fanns dom någonstans? INTE då!

MEN! Idag när jag kom hem till mina föräldrar möts jag av min kära mamma i dörren. Hon har världens leende och ger mig ett paket. Vad fanns det där då? JO, mina fina jeans! Fanns det något som kunde gjort mig gladare i detta ögonblick? Icke!

Den ena stundens så glada miner blev efter att jag fått på mig jeansen en gnutta mindre glada...! Om du tänker dig känslan, av att få den där riktigt stora glassen när du va liten. Den har strössel, grädde, sylt, mjukglass och 4 sorters kulor + en massa annan geggamoja... Att någon tar den från din hand i samma sekund som du ska smaka.... Tar den, och sedan mosar ner den i asfalten och stampar på den och sedan ler år dig och vänder på klacken och går...
DEN KÄNSLAN HADE JAG FÖRUT!

Fel storlek...

Jaja... Där rök min dröm om de jeansen åt helvete... Men vem är bitter? Inte jag...


. en undran...

Varför trycker man alltid hårdare på  fjärrkontrollen när batterierna håller på att ta slut??

Sitter här hemma och trycker snart sönder min fjärrkontroll...

. min rockkille...

Vaknade för någon timma sedan, kom i säng kl 3 inatt. Den lugna myskvällen blev ganska lång med vin och en totaldissning av Idol. Vad tänker svenska folket med då de skickar hem "Rock Robin"? Illa. Han var ju faktiskt den enda snygga killen som var med. Fan.


. fånga en hunk

Snart börjar en lugn fredags kväll. Mina (numera lite mer lugna) sambovänner har övertalat mig till att inte gå ut och ha en mysig kväll med 2 sambopar. Käka lite tacos och gotta mig i överflöd med godis och chips! Det bästa med detta är att man faktiskt inte känner sig som 5 hjulet. På riktigt. Denna gång är jag faktiskt inte ironisk.
Så, för mig väntar en kväll med härliga vänner, massor av mat och Idol.

På ett sätt är det bra att de håller mig inne då utgångarna blivigt många de sista. Men å andra sidan behöver jag ju gå ut om jag någon gång ska kunna fånga min hunk... Knivigt de där.


. tavla


. varning!

För ca ett halvår sedan så införskaffade jag en sprillans Ericsson mobil. Att de kan va så kul att flippra runt bland alla nya knappar och menyer är galet. Duktig som jag var, LÄSTE jag även igenom igenom instruktionerna skulle läsa de igen då jag vill lära mig en funktion jag inte kan så bra.... (även om jag inte kan något om den ändå) där det stod en del roliga saker:

"Stoppa inte batteriet i munnen" - Hum...? Jag som hade tänkt ligga och suga på batteriet om kvällarna... En RIKTIGT STOR besvikelse!

"Håll mobiltelefonen på samma sätt som en vanlig telefon" - Helvete, detta var ju inte alls som jag tänkt mig?!


. kalla pannkakor

Vaknade nyss och åkte hem till mina föräldrar för att äta kalla pannkakor med blåbärssylt till frukost. Mumma. Vaknade även med en huvudvärk som inte vill ge sig... Tur att jag har långhelg och är ledig idag. Ska nog snart fika med tjejerna och skvallra om det senaste som hänt. Hoppas på att höra en massa smaskigheter!

. naket

Dessa tjejer är kasnke bättre än de förra? Är dom inte jäkligt läckra?


. bad bad movie

Kom just hem från mina kompisar "M" & "M". Satt och tittade på, kasnke årets sämsta film. Det stod att det skulle vara något i stil med "Sex and the city". Fan heller, jag somnade. Den var så... Kan inte riktigt beskriva den så bra i ord... Kan bara säga att den inte var i min smak.


. F*hål?

Hahaha hittar denna bild och tycker det är lite lustigt hur de på TV tänker när de gör så här...


. namnlek

Sitter hemma hos mina föräldrar nu och ska käka pannkakor. Har haft en stressig dag med mycket plugg och tänkte snart stressa vidare till en kompis. Första lektionen vi hade idag sa läraren "Ja jag har inte så mkt planerat de närmaste TRE TIMMARNA så jag kanske ska passa på att lära mig alla era namn!"

VAD FAAN!

Åkte alltså till skolan imorse, för att ge min lärare chansen att lära sig mitt namn.  I TRE TIMMAR. Kändes jävligt onödigt med tanke på att lag lämnade lekis för X antal år sedan och att jag nu går på högskolan...

. ligga sked

Ibland hatar jag singellivet. Det värsta är ju att om man letar efter något hittar man det aldrig.
Det är man man sluta leta som det bästa dyker upp...
Men hur blir det då med mig? Jag vill ju inte sluta leta. Jag vill ju ha någon NU!


. dags för rakning???


. bild på hemliga mig

Oh nu är jag ute på farligt vatten ;) Visar här en bild av "hemliga" mig... Min nya miniplattång som jag förut skrev att jag skulle köpa är asbra! Slipper nu brännmärken i pannan då ja ska platta luggen med min vanliga plattång.   
  

. 1-0 till mig!

Står inne på banken, har nummerlapp 201 och nummret som lyser rött i taket och som expieras (eller vad man säger) är nummer 200. Men ingen står i luckan? Det är helt dött inne på banken och jag sitter där ensam och väntar på min tur. Jag har inte brottom men jag undrar vad de håller på med. Tjejen i luckan sitter och pratar med en annan anställd om lunchmaten?!?!
Väntar lite till. Väntar närmare bestämt i 5-10 min. Börjar bli lite grinig och reser mig från min plats och ställer mig demonstrativt vid luckan där det lyser "200". Tjejen börjar titta på mig med en dryg blick och säger

"Ja???"
"Ja, jag skulle gärna vilja ha lite hjälp" säger jag.
"Ja det vill alla som kommer hit, man får ta en nummerlapp" säger hon nöjt och VÄNDER SIG OM?!
Vid det här tiden har det börja ryka ur mina små öron och kan inte vara lugn längre.
"Ja, om du hade vart lite mer uppmärksam så hade du för ca 10-15 min sedan sett att jag kom in och tog en nummerlapp med nummer 201 på. Du har nummer 200 på din skylt och sitter och pratar om lunchmaten och jag har inte lust att sitta och lyssna på det längre. SÅ om du kan vara snäll och hjälpa mig nu" sa jag och la fram mitt leg.
"Jaha hehe ehm ja" säger hon och blir röd som en tomat.

Jag vs. Banktjejen: 1-0

. pengar pengar pengar

Usch, som student har man inte pengar i överflöd kan jag tala om! Har det väl kanske inte som vissa studenter som lever på nudlar men. Har ju faktiskt både bil och lägenhet ,så ska inte klaga allt för mkt, men fan vad  man saknar den fasta lönen som kom in varje månad. Innan jag började plugga hade jag ett fast jobb men en ganska bra lön och den saknar jag nu!

Ska nog bannemig unna mig en liten plattång idag. En sån där liten mini till luggen. Onödig men kul grej!


. saker som inte får hända


Kolla in paret i den röda rutan...

. svettig dag med tatueringar

(Tänker lite på det här med tatueringar... Har kommit på mig själv med att jag alltid tittar lite extra på killar som har snygga tatueringar (inte såna med indianfjädrar och tråkiga tribaler som ser ut som en 4åring kan rita). Tittar inte på just den snygga tatueringen utan mer på själva killen/stilen, även om han inte alltid är en så kallad "10 poängare"...)

Detta hände idag. Höll på att vrida nacken av mig då jag satt och åt en god lunch med min kära vän "V". Börjar med att jag hör en kille bakom mig som ska betala. Singel som jag är så gick "singel-radarn" på, så vände mig om för att se efter om där var något att hugga tänderna i. Mycket riktigt.
Bakom mig står en kille som har ruffsigt mörkbrunt hår. Snygga kläder och ett bländande colgate-smile på läpparna. Tränade armar med, mycket riktigt, snygga tatueringar.

Jag börjar svettas. Kan inte koncentrera mig på vad "V" säger. Flackar med blicken. Jag börjar försöka kika i smyg fasten man ser att jag försöker glo. Killen tittar på mig, så jag försöker klämma fram ett leende... Får ett leende tillbaka. Svettas nu ännu mer. FAN.
Jag vill ju vara cool och avslappnad som jag brukar vara! Inte darrig och svettig.

Nu är det dags, nu ska jag hitta mig en kille. Det går inte att vara singel längre.
Jag håller på att bli knäpp. På riktigt.


. nakna foton

Jag har hittat en fräck sida. En konstnär som tar svart-vita foton. Det är en sån glädje och känsla i bilderna. Visst kan man inget annat göra än att älska dom!?



. skita ut en tvål

Åhh, min bittra själ smälte när jag fick hålla det lilla nyfödda knytet förut! Tills jag fick reda på att kompisens bebis som endast vägde 2400g och var 45cm lång och mådde som en prins och att det inte alls var farligt att föda barn. "Nästan ingen smärta alls". Kompisen gick även bara upp ca 8 kg och har "smalmagen" tillbaka redan...

Där kom bitterheten tillbaka...

JAG däremot kommer garanterat gå upp ca 20 kg. Få en bebis som väger, säkert över 4kg (det gjorde jag när jag föddes). Det blir med all säkerhet komplikationer och att ungen fastnar.Säkert med ena axeln så man måste snitta upp mig från rumpan och fram till naveln.
Därför gott folk, kommer en förlossning från MOI att vänta. Jävligt länge. Men jag är fruktansvärt glad för min väns skull, som lätt kunde föda fram sin vackra lilla bebis.

Som hon beskrev det "Det var nästan som att skita ut en tvål"... Jag. Jag kommer få skita ut en tegelsten... På tvären.

. föda barn

Idag är jag trött, riktigt trött. Ögonen är svullna och huvudet snurrar. Inte så bra med tanke på att jag borde sätta igång att plugga snart... Fick även sent igår reda på att en gammal arbetskamrat fick en liten liten bebis igår. Svart fjunigt hår och nötbruna stora ögon. Ska nog försöka besöka den lille idag med en liten nalle.
Är långt ifrån sugen på egna barn, har inte lekt klart än... Men gud så mysigt de är när dom ligger och sussar i ens famn med ett litet leende på sina läppar! Hoppas den lille bebisen är snäll idag och att mamman inte skrämmer upp med äckliga förlosningshistorier, så man skapar sig en ännu större skräck till att föra barn. Som jag förhoppningsvis kommer göra om... Si sådär 15??? år?


. en drog jag är beroende av...

Ligger i soffan med datorn i knät och väntar på att Prison Break ska börja. Har följt serien slaviskt och sett näst intill alla avsnitt. Kan dock inte säga att jag tycker det är skitbra just nu. Men är ändå beroende. Känns som om det från början bara skulle vart kanske 2 säsonger.

"Men HEJ, vi fick ju sjukt många tittare så varför inte förstöra serien med ytterligare ett par?!"

Så känns det, och dom jävlarna har lyckats lura mig till att följa serien fasten avsnitten just nu mest känns som utfyllnad... Bra taktik. jag känner mig lurad. Men njuter och väntar på nästa avsnitt ändå!


. lyssna på detta!

Jag dör.

Fan va illa de låter när killen som var småkänd när vi gick i 5:an, tillsammans med sin fru (med lika mycket silikon i brösten som i hjärnan, för så får man faktiskt säga när man: super-och-beter-sig-som-en-idiot- när-man-är-gravid-så-stackars-bebisen-blir-både-blind-och-utvecklingsstörd) försöker sjunga duett ihop.

Lyssna här!

Man ska kanske inte skratta... Men jag kan fan inte låta bli.  Lyssna gärna på hela då hon tar i från tårna och bräker ur sig något som "idol-juryn" skulle kräkas över.
Är dom verkligen seriösa? 


. okomplicerat liv?

Kan ju inte annat göra än att älska den lilla apan haha...


. förbannad

Fy fan säger jag. Surfade runt lite och ser denna bild. Det finns inte någon normal människa som kan må bra och se ut så. Såna här bilder bidrar ju inte direkt till att anorexia/bullemi bland tjejer blir mindre i antal. Varför väljer inte de stora modehusen lite mer normala tjejer?! Har själv kompisar som vart riktigt sjuka i detta och vet att bilder, som just dessa, gör att de mår ännu sämre än vad de redan gör. Och det behövs inte.

. humor



Bitter humor är den bästa humorn haha...

. skjut mig

Har ont i huvudet, migrän, mår illa, vill spy. Dags att sova bort fanskapet.
Tänker dock lite på Linda Rosing... Borde kanske läsa hennes bok istället för Jennas?

Kissemiss

. naken

Tycker denna bilden är så häftig på Madonna. Läcker är vad hon är. Då var hon läcker, cool och snygg, nu börjar hon bli lite läskig...
Men, undrar om hon tagit denna typen av nakenkort om hon visste att hon skulle bli så känd, eller att hon nu har 3 barn som kommer kika på dom?


. lindas sanning

Glöm nu inte "sanningens ögonblick" ikväll. Linda Rosing är med och jag hoppas på att det avslöjas många smaskigheter! Kan inte bestämma mig för om jag gillar henne eller om jag bara tycker att hon är jobbig... Kanske ändrar mig efter dagens program?

Svår att undgå att se hennes bröst. Sitter och tittar, och undrar.... Hur långt ner sitter hennes bröstvårtor egentligen?

. humor


. lesbisk för en natt

Skrev tidigare om hur jag kanske skulle ut i helgen och försöka linda en hunk runt mitt lillfinget. Har ju faktiskt vart singel allt för länge nu och att vakna själv varje morgon är förjävla tråkigt.

Blev det utgång igår: Ja

Fick jag mig något ragg: Om man ska kalla en kille som kommer fram och sluddrar och säger att han vill bjuda mig på en drink så, ja. Annars, nej.

Fan vad dött det var ute igår, festen var skitkul och det var mkt folk ute och partyhumöret var på topp. Men vart är alla läckerbitar?
Kvällen slutade med att min kära vän Miss bride to be fick sig ett jobbigt ragg efter sig och att jag fick aggera lesbisk fästmö. De få läckerbitar som fans på plats var jag då längre inte aktuell för då jag just annonserat ut att jag är förlovad med en tjej. Fan.


. mammografi

Tittade runt lite på nätet ang. mammografi. Är livrädd för att få någon hemsk sjukdom då all statistik tyder på att jag med all säkerhet någon gång kommer att drabbas av det. Tror det är ungefär var tredje som får cancer. Eller har jag fel? Jag hoppas på det.
Kollade iaf runt lite om när man blir kallad till den "obligatoriska" första kollen för mammografi... Tror det var först vid 40... Kan detta stämma? Är inte det lite sent jag hade velat flytta fram det med 10 år.... Är rent ut sagt livrädd för både läkare och tandläkare men går slaviskt på alla undersökningar som cellprovstagning som alla tjejer blir kallade till och minst ett tandläkarbesök om året. Fan för att få cancer. Jag beundrar verkligen de som tex bloggar om sin kamp och håller både mod och humör uppe!


. bowling, någon?

Tror iaf inte hon hade kunnat ha en sån där bh som jag skrev om i förra inlägget... Fast... Hon hehöver fan ingen heller. Vem vill ha såna här bröst? Inte direkt något upphetsande att titta på. Jag är mkt för extrema saker. Kan själv tycka att silikon bröst KAN vara snyggt. Men detta, fy fan.


. klistra fast bh:n?

Dagens shoppingtur som jag hade höga förväntningar på, blev en besvikelse. Fick tag på det viktigaste: FARS DAG presenten. Sen blev det lite småkraffs som jag lika väl kunde klarat mig utan, men som får shoppingsjälen att må bra. Bla en bh, lite smink och hårgrejer...
Har funderat på de här bh:arna som inte har några axelband eller något "runt kroppen". Fungerar verkligen dessa? Kanske för tjejer med lite mindre byst men det går upp i DD storlekar de där bh:arna... Tror inte att jag (som har en D kupa) skulle kunna ha en sådan. Hur fan sitter de uppe?! Klister?!
Smart till vissa klänningar iaf... Om det nu funkar.


. shopping

Japp, vaknade halv ett och nu bär det av till stan och hoppas på att jag ska shoppa ihjäl mig. Är mkt jag ska försöka hitta så det är bara att ge sig iväg och börja leta! Ha en fin dag!

. stackars lilla fettokatt...

Vad för sorts ägare har en sån här katt? Stackars liten...

. forts. "det här är jag"

Lovade ju er en fortsättning på "vem jag är"... Är ju inte allt för roligt att läsa om någon som är helt anonym... Kan ju inte avslöja allt för mkt då jag är lite "hemlig" då fel personer inte får veta att jag skriver saker som jag skriver om. Så, här kommer en sån där töntig lista som alla fjortisar gör.
Men jag tänkte äh va fan, bjuder på denna förnedring!

Senaste person som

Sov i din säng: Jag
Du pratade med: Min gode vän "J"
Du gick på stan med: Min kära mamma
Skällde på dig: 2 dagar sen tutade en bilist på mig och pekade fingret när jag parkerade på hans "paxade" parkeringsplats. Är det inte djungelns lag som gäller undrar jag då? hehe... Gills det??

Senaste
Låt du hörde:
"Run" med Gnarls Barkley. Jävligt skön låt.
Film du såg: Sex and the city
Mat du åt: Pizza...
Kram: Mamma
Puss: En hejdåpuss av mamma. räknas de?
Känsla: Trött och uttråkad. Precis kommit hem från en kompis och sängen väntar...
Dröm: Plugga klart, få drömjobbet, hitta prinsen, kanske producera fram en "mini me", leva lycklig i alla mina dagar?
Boken du läste: Skolbok... Annars var det nog Martina Haags bok. Kommer inte ihåg vad den heter.
Personen du träffade: Min kära vän "J"
Personen du pratade i telefon med: En gammal jobbkompis.
Personen du fick sms av: Kompisen "V"
Gången du åt en 7-eleven korv: Har jag aldrig gjort, däremot deras pasta. Nåt halvår sen.
Gången du var utomhus: Nån timma sedan.
Gången du sov: Natten till idag (fre)
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag
Saken du köpte: Pluggsaker... Tråkigt men sant...

Om dig

Namn: Hemligt
Ålder: 23
Smeknamn: Hemligt
Sysselsättning: Pluggar, festar, umgås, som alla dödliga gör.
Bra egenskaper: Snäll, omtänksam och beskyddande mot mina nära. Resten kanske Uppfattar mig som mindre snäll. Kan se tyken och arg ut har jag fått höra, fast detta stämmer oftast inte. Jag är snäll mot dom som är snälla mot mig. Så fungerar väl alla?
Dåliga egenskaper: Tidsoptimist
Linje/klass: Högskola i storstad...
Hårfärg: Mörkbrunt
Ögonfärg: Gröna
Skostorlek: 38

. gynning vs. jenna

Verkar bli ganska många inlägg idag... Sket i skolan, stannade hemma och har slökollat tv och haft en kompis över på lite skvaller.
Borde kanske ha gått till skolan då vi har en tenta som kommer om ett par veckor, men äh! Det är ju för fan fredag!!!
Mina planer om en raggningskväll i helgen verkar skita sig. Kommer nog tyvärr bli en lugn helg.

F A N !

Nu till varför jag ens började skriva inlägget. Har någon av er läst Jenna Jamesons bok? Är den bra? Är nämligen värdelös på att läsa böcker men just denna typen av böcker kan jag sluka i ett naffs... Undra varför?

Gynnings bok tog 2 dagar... Fast, det kan ju bero på att jag har en hemlig förälskelse i henne. Hon måste nog vara sveriges snyggaste tjej. Undrar vems bok jag kommer gilla bäst? Om jag nu kommer läsa jennas bok...

          vs.      

. jag är brunett...

Hur håller man en blondin sysselsatt en hel dag?
Skriver "var god vänd" på båda sidorna av ett A4 papper.

. vart pillar han... egentligen?

Vad är det som händer här kan jag då börja undra... Smart att ta ett kort i detta läge...


. sex and...

Vaknar med svullna ögon och försöker kisa mig fram på Aftonbladet.ses sidor. Ser en av mina favorittjejer på tv... klickar mig in på artikeln, och där! Där står det! Det blir ännu en Sex and the city- film!
Fan vad jag älskar Kim Cattrall i serien/filmen.


. I´m a slut

Yes I am... Har just suttit och smäckt i mig en hel chokladkaka helt själv. Duktigt va? Usch...
(Fan vad god den ny a Marabou "amigo" chokladen är)
Ångesten börjar komma krypandes. Har inte gjort något ansträngande idag över huvud taget.
Har suttit i skolan och html kodat sedan kl 8 och skvallrat med tjejerna om de senaste erövringarna vi gjort. Jag då, som är så mkt singel man bara kan bli, fick snällt sitta och lyssna på de andras smaskiga prat... Har ju för fan inte hänt något spännande alls för mig de sista! Får försöka ändra på detta!

Ska bara ta den sista chokladbiten innan det blir tandborstning för min del. Sen får jag nog börja försöka smida grymma planer om hur jag ska kunna snärja en hunk runt mitt lillfinger!

Ni har inga förslag på hur jag ska bära mig åt?

. känner mig som en "grodbakelse"

Hörde ett "roligt" citat förut idag...    "Se dig själv som en bakelse i livets skafferi"

Vittsigt va... Tänk så många dagar man mer känner sig som en torr gammal skorpa som legat på tok för länge i skafferiet, än en gräddig fin bakelse.

Fast, just idag känner jag mig nog som en "grodanbakelse"! Se bara så fina ögon, och "håret", sicken glans, volym och spänst! Vi ska ju inte ens nämna den otroligt vackra, gröna hyn!


Kände mig nämligen lika grön och tråkig som denna lilla bakelse idag... Sommarens brunhet försvann på ett naffs så idag fick fuskstranden (solarium) lida för min blekhet.

. rödlätta kaluffser

När jag hade gått och lagt mig igår började jag fundera över mitt förra inlägg... Den killen man ser framför sig, som sin "idealman" får man ju aldrig!
När jag ser tillbaka på förhållanden jag haft har jag ju för fan både vart tillsammans med brunhårig, blond och lite rödlätta kaluffser...  (Låter som om jag fart över varenda kille i hela stan och vandrat från förhållande till förhållande i 10 år. Men så är inte fallet! Jag är ganska kräsen...)

Hmm... Får väl kasnke lägga ner "listan"... Fast, man ska väl inte behöva sänka sina "krav" på den perfekta killen heller?
Man ska väl ha höga krav och inte nöja sig med vad andra redan dumpat?

. varför är blonda killar opålitliga? eller, är dom inte det?

Japp, då var det dags att lägga sig snart.

Så sjukt tråkigt att sova själv bara... När man en gång vant sig vid att sova brevid någon så är man fast. Att kunna smyga in sina kalla händer under en go, varm och len kropp är ju något jag skulle vilja ha nu. Fan. Att det ska vara så svårt att få tag på en vettig kille?
Allt jag begär är att han:

1.  Är längre än mig...
2.  Är lite tränad. Inte någon jävla ölmage här inte!
3.  Är mörkhårig (har bara dåliga erfarenheter av blonda killar, är inte sen att testa igen men ska mkt till för att bli övertalad om att blonda är bättre)
4.  Egen inkomst. Eller pluggar. (vill inte ha någon som bara "driver runt"...det vill väl ingen?)
5.  Fina händer.
6.  Har en bra hygien!!!
7.  Omtänksam.
8.  Påhittig och romantisk... Fast... Gillar ju när de är lite "hårda"... Inte överdrivet, men jag hatar meskillar...
9.  Är trogen

Fast. en kille med dessa krav verkar inte finnas... Eller?!


. detta är "jag"

Nu när jag precis skaffat mig en ny blogg kan jag ju passa på att presentera mig lite. Men bara lite. Hittade detta "roliga" Horoskop, eller vad man nu kan kalla de... Jag är då vattuman... Kan ju se vad som stämmer in på mig.

Vattumannen
Nyckelord: Förening, revolution, vågor, telepati, exentritism, intuition, protest, reform, sprängning
Färg: Blå (borde nog stå svart...?)
Metall: Uran
Stenar: Safir och opal (vart tog diamanter vägen?)

Vattumannen längtar efter ombyte och personlig frihet. Vänlig och ägnar sig ofta åt humanitär verksamhet. Han har en komplicerad karaktär och verkar ofta "vara kommen från en annan planet". De ser längre fram än de flesta andra och kan förutse händelser och konsekvenser. Självgod och självsäker anser han att hans avancerade idéer är de rätta och att således alla andra har fel... Originell, oberäknelig och okonventionell, men också oerhört charmerande och vänlig. Rebellisk och struntar i andras åsikter. Är ofta rent ut sagt "tjurskallig"! Oberoende, uppfinningsrik, rationell och intelligent. Svårt att knyta vänskapsband, eftersom han har en avvisande attityd (?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!). Dock väldigt trofast och lojal i kärleksrelationer.


Lämpliga yrkesval:
Författare, talare, föreläsare, vetenskapsman, uppfinnare, astronom, socialarbetare.
Fysiska kännetecken: Slank, rena drag, brett mellan ögonen och en behaglig mun. (vad kännetecknar en "behaglig mun?)
Känsligaste kroppsdel: Vader och anklar (skulle vilja påstå annat här men... ;)

Hahahahahahahahahahahahaha vem är lurifaxen som trixat ihop detta tro...? Vissa saker stämmer mer än väl, men va fan haha...

Mer beskrivning om vem jag är kommer så småningom!


. välkommen!

ja, då var det dags igen! Har haft en blogg på annat håll tidigare men lade ner den då visst folk inte kunde hålla fingrarna i styr...
Jag kommer vara lite smått anonym, då jag tänkt skriva av mig tankar och händelser som som jag inte vill att mina nära och kära ska läsa om.

Så, välkommen till en helt ny blogg som kommer handla om både love, sex and rock´n roll!

(på mitt egna vis ;)


RSS 2.0