. morgondagens fest... och bröst!

Ännu en dag har gått och denna dag har bestått av shopping! Var ute och handlade all mat inför morgondagens firande med de 5 närmaste/äldsta tjejkompisarna. Blev en hel del mat och dryck, och knallrosa strumpbyxor till mig! Kommer vara den fräsigaste donnan på festen haha... Kommer ha mina skyhöga svarta klackar, kort kort svart tight klänning, knallrosa strumpbyxor med matchande smycken. Ska försöka få in bild på detta imorgon.

Fick en fråga idag som gjorde mig lite smått förvånad och lite smickrad...? Jag provade nämligen kläderna inför morgondagen och min klänning verkar tydligen förstora mina bröst... En av mina äldsta vänner som jag känt i över 18 år säger högt med ögon stora som tefat när jag tar på mig och visar klänningen jag ska ha på mig.

- "Men vad i HELVETE! Varför har du inte sagt något för? Operera brösten var väl jävligt onödigt! De var ju stora redan från början...?"

Jag som inte ens opererat dom! Hihi... Ibland är det jobbigt med stora D kupor men idag blev jag faktiskt lite smickrad över det. Undrar undrar om mina naturliga bröst verkligen ut som sillisar?

Med läder på - ja, i vissa lägen.
Kläder av - Nej hehe...


. fel låt!

Hahaha vet inte hur många som lyssnade på låten jag lade in i det förra inlägget, innan jag hann ändra det? Jag lade in låten som fortfarande är där - David Bowie med låten Heroes. Bara det att jag lyssnade inte på precis hela låten när jag lade in den, utan bara på första halvan ungefär... Skulle ha lyssnat på hela. För när halva låten hade spelats upp börjar Bowie sjunga på något helt annat språk och man fattar nada. Förstörde hela låten som annars är jävligt bra, men nu är iaf det den rätta versionen uppe. Men men...

Kul inlägg va?

. älskar denna låt

Kommer aldrig tröttna på den. Aldrig.


. pojkvänsmaterial eller ej?

Ok, har börjat prata lite med en kille... Oddsen för att det skall kunna bli något seriöst med denna kille är jag dock ganska tveksam till. Men, han skulle faktiskt kunna bli riktigt bra pojkvänsmaterial! Han är vän med en av mina killkompisar och vi har en hel del gemensamt och vi har jävligt roligt ihop, fast. Det har dock inte hänt så mkt mellan oss.

Tänkte rada upp ett par för och nackdelar med honom och börjar med

Fördelarna:
-Snygg.
-Muskler - Så han har en gudomlig kropp!
-Lång - Så pass lång att jag behöver stå på tå för att pussas.
-Tatuering - En stor sådan som är väldigt snygg. Är som sagt svag för snygga tatueringar.
-Bad boy - Mmm lite av en buse är han så han är väldigt spännande!
-Förhållandekille - Han gillar att ha förhållanden och hatar att vara själv, har även vart tillsammans med en tjej i över 3 år så då vet man ju att han fungerar som pojkvän hehe...
-Busig och påhittig.
-Omtänksam.
-Vild i sängen och gillar på tok för mkt sex - Precis som jag. (Vi har faktiskt pratat en del om just detta, vi båda har skrattat och sagt att om vi 2 hade haft ett förhållande hade vi haft de bästa sexliv man kan tänka sig och att vi aldrig lämnat sängen. Så lika är vi på denna punkt. Har till och med samma favoritställningar, fasten vi aldrig prövat dem tillsammans... Hehe)
-Han är trött på att vara singel - JAG MED.
-Jobbar med kläder/mode - Klär sig snyggt!


Nackdelarna:
-Mkt muskler = mkt träning, för mkt... Och för mkt snack om proteiner och energi-skit etc. etc...
-Bor för långt bort - Närmare 2 timmar bort. Distansförhållanden är ett stort jävla minus.
-2 hela år yngre än mig.... - Är inte alls för yngre killar... Känner mig som en kärring då.
-Blond - Är mer för mörka snygga killar...


. att hålla käften för ett arv?

Förlåt, igen. ser att jag har en skara trogna läsare som är inne varje dag fasten jag inte hunnit skriva nu över jul! Så här kommer en snabb uppdatering över jul:

Dagarna innan jul: var galna. Hysteriskt jäktigt och julklappsköp in i det sista. Fix inför julafton med bak ,bak, bak och städ. Hann även med att bli kalasförkyld.

Julafton: vart som vanligt. Släkten kom och åt ihjäl sig hemma hos mina föräldrar. Jag hade ju dagarna innan jul hunnit med en rejäl förkylning så kännde absolut ingen som hellst smak av julmaten och fick springa o snyta mig hela tiden. Hade även en feber på 38.7 grader. Kännde mig inte allt för pigg när tomten kom...

Juldagen: skulle firas hos min enormt stöniga släkting som jag inte alls kommer överens med (han var även med på julafton och det var flera ggr nära att jag fick spasmiska anfall på honom). Han är. hur ska jag förklara det, väldigt speciell och egen. Kan inte på något bra sätt förklara hur han är men... Det är mamma och pappa som tvingar mig hålla en god min pga att jag är ensam arvtagare då han dör. Så jag får snällt hålla käft och le :)
Jag sket i denna treeeevliga släktmiddag och hade en egen fest med mina vänner. Hade pga all stress glömt systembolaget så fick supa mig full på sprit och sprite. Fungerade fint. För jag minns då inte allt iaf. Tänkte jag skulle dricka och dansa bort febern men ach så fel jag hade... (Men hade iaf en jävligt kul förfest och utgång!)

Annandag jul: Vaknar jag upp och har en jävla feber och känner mig totalt klubbad av en blandning av bakfylla och feber/förkylning. Har en underlig förmåga att så fort jag blir förkyld svullnar hela näsan igen och jag kan inte andas genom den. Inte en jävla chans. så går runt som en fisk och andas enbart genom munnen.

Sen dess har jag legat sjuk och inte klarat av att lyfta en fena och gått ner 2 kilo. Fick ju iaf ut nått gott av julen!


. varför varför varför!?

Förlåt för dålig uppdatering, men nu är det jullov så nu blir det ändring!


. snor

Har haft en härlig dag idag med... Sitter fortfarande i skolan och kämpar med arbeten som ska in strax efter jul. Vill bli klar så fort som möjligt så jag kan ha lite jullov utan att ha stressen med skolarbeten över mig. Sitter i en datasal för tillfället. Mitt emot mig sitter en sjukt störande tjej som jag snart kommer kasta mig över och trycka upp en penna i varje näsborre på. Hon fnyser, fräser, snörvlar, fnyser lite till och fräser lite till. SNYT DIG FÖR I HELVETE! Kan det vara så jävla svårt att gå till toaletten som ligger max 6 meter bort och fräsa ut skiten ur näsan? Klarar inte av när snoret rinner på folk och man ser att det ligger precis vid öppningen av näsborren och när som hellst kommer rinna ner för läppen. Jävligt äckligt ar vad det är.

Vill man ha snor i ansiktet och snörvla som en idiot? Fy fan...

. förjävlig dag...

Dagen kan sammanfattas med 3 ord: Stressig, tråkig och förjävlig!

Stressigt i skolan och fortfarande världens huvudvärk... Det enda som kan hjälpa mig nu är jullov!


. en extra stor popcorn, tack!

Sitter hemma och kodar för glatta livet och kikar med ett halft öga på Titanic. Kommer ihåg hur alla tyckte denna värdelösa film var så bra när den precis hade kommit ut. Kommer ihåg när jag satt i biosalongen och alla satt och storbölade, hulkade och snöt sig hysteriskt i de små pappersservetterna som man får med när man köper popcorn.
Själv satt jag och höll på att somna. Fällde inte en enda liten tår och efter filmen pratade alla om "Hur braaaaaa" den var och själv stod jag och ångrade att jag inte köpte en extra stor popcorn till den evighetslånga filmen...

Är den inte väldigt tråkig?


. det här, det är riktig humor


. gnarls barkley

Gillar den här skarpt. "going on".


. springa in i väggen?

Sitter här i soffan (framför TV4-Fakta och "Ambulans-först på olycksplatsen". Nördigt? Ja, kanske de) och är så sjukt trött. Är så långa dagar i skolan nu innan "lovet", (10-11 h/dag, därav de få inläggen tyvärr...) men jag kan inte gå och lägga mig.
Har ont i både huvud, mage, handen (efter den våldsamma brännskadan...) och nacke så kommer inte kunna sova. Borde väl fort som fan springa in i väggen, så jag lägligt faller ner i sängen så jag däckar mig själv till söms...

Bitter? Hehe, ja kanske lite...


. en resa på 7 månader

Ja nu sitter en kompis på flygplanet och börjar sin resa jorden runt... De ska vara borta i 7 månader med första stopp i USA, Los Angeles... Där som ska vara i 3 veckor och sedan dra vidare till Grand Canyon, Las Vegas, San Fransisco, Mexico City, Polamar.. ska jag fortsätta?!

Är avundsjuk... Alla vi avundsjuka till vänner till de 2 som åkte fick ett mail skickat till oss.

"Hej allihopa..
Snart bär det av Jorden runt.. Med blandade känslor får jag nog säga. Ska bli ruggigt kul att få se nya kulturer och träffa nya människor men samtidigt kommer jag sakna er här hemma (ni vet alla vilka ni är)som alltid finns nära hjärtat. Men ja kommer  skriva ofta och lägga in bilder. jag kommer hem i sommar då blir det grejer igen hehe... Skriver igen så fort vi landat i USA...
Puss puss puss /D"

JAG VILL OCKSÅ GÖRA EN SÅN RESA!

Ja ja... Jag får nöja mig med trippen till skolan tur och retur...


. pryda varnas för detta inlägg

Aj som F*N! Brännde precis sönder mig på ungsplåten och har nu en go blåsa på handen. Varför ska jag alltid vara så jädra klantig för?

Nu till det riktiga inlägget. Jag håller på att bli knäpp. Jag är en person som behöver mkt sex i ett förhållande. Det får mig att må bra. Jag säger inte att jag är en person som ligger runt med vem som hellst, för det gör jag på långt när inte. Det är det som är problemet. Jag behöver sex. Hade ett längre förhållande som tog slut för ungefär ett år sedan och efter det har det inte vart något överflöd av närhet och mys direkt. Visst har det funnits någon men... Nu var det så längesen att jag knappt vet hur sex går till. Jag vaknar och tänker på sex, jag äter mat och tänker på sex, och när jag går och lägger mig tänker jag på, just det, sex. Det kan knappast vara ett normalt beteende.

Jag vill ha vilt sex nu. Eller bara närhet av någon av det motsatta könet, det är allt jag begär egentligen.

Måste kunna fokusera på viktiga saker i skolan men kan fan inte. Helvete, vad är det för fel på mig?


. så här förstör man en grillkväll

Jag är en av dem få som hatar Gyllene tider och inte tycker om Per Gessles stil. Att en underbar grillkväll med vännerna på sommaren kan på ett ögonblick förvandlas till en levande jävla mardröm då Gyllene tiders CD börjar spelas.  Alla ska naturligtvis sjunga med i de meningslösa låtarna och "guran" åker fram (vid det här laget är jag hemma för längesen, eller har supt mig full och surar i ett hörn). Alla låtar låter exakt likandant "nanana lalala dododo sooooommmaaaar nanana lalala... osv"...

Tills nu. Gessle har fan ryckt upp sig och jag tycker faktiskt denna låt är hyffsat bra!


. att bli ihop med en transa?

Fick en fråga:
Skulle du kunna tänka dig att bli ihop med en kille som vill klä ut sig till kvinna?

Svar:
Inte ens när helvetet fryser till is.

. en kameltå där bak?


. ska man skita i papperskorgen eller?


. rocky roads

Har julkänslor och dricker  spettsad "jullatte" med pepparkakor och klementiner. Har även bakat "Rocky roads" med vännerna och snön faller utanför. Underbart.


Rocky roads

. drömmer mig bort till Madonnas heta bröst

Jag hatar nyår. Ja, jag sa det. Jag kommer hata nyårsafton. Alltid samma hysteriska planering om den perfekta nyårsafton och fan om palanen går åt skogen. Ett par av de "måsten" jag inte gillar:

*
Den perfekta klänningen ska hittas. För man måste naturligtvis vara den snyggaste tjejen på stället.

* Den perfekta maten ska lagas. För låt djävulen ta den stackarn som bränner vid maten.

* Daten. ALLA MÅSTE ha en date annars är man inte lika lyckad som alla andra.

* Man måste absolut bli bjuden till MINST 2-3 olika nyårsfester.

* Kyssen. Man ska kyssas med någon vid 12-slaget.

* Glad. Alla måste ha ett glatt humör som är som en hypad duracellkanin.

VARFÖR kan man inte göra som jag vill och kommer fira min nyår. Ett stort jävla tjejgäng med mat som alla tar med sig. En står för förrätt, en för middag, efterrätt, snacks skumpa osv... Partyhattar som senare underkvällen hamnar över brösten som en Madonna-bh. Super sig full som ett ägg med sina bästa vänner och har en rolig kväll utan en massa krav på det PERFEKTA som jag stör mig så jävla mkt på. Varför inte bara koppla av och ha kul på ett avslappnat sätt?

Hade en het diskussion om detta i skolan tidigare och fick en del förvånade/dömmande blickar:
"VA men har du ingen date?!?!"
"Men, är det inga par på festen?!"
"Vi ska iaf ha en 4 rätters middag som sofias sambo ska laga. Han lagar ju så god mat"

Tråkiga jävla klasskamrater som mest liknar ett gäng ordentliga/bittra pensionärer i mina ögon. USCH.


. the joker, en tolkning av de bästa

Sjukt bra serie gör här en sjukt bra låt!


. kul nobel fiasko, live

Hahaha! Zappade precis förbi Nobelmiddagen som går på TV nu. Såg då alla reste sig i sina fin fina kläder och höjer sina glas för att skåla för kungen. Alla tittar artigt mot varandra och smuttar försiktigt försiktigt av drycken de har i sina glas. Kameran som filmar allt vandrar över den tysta lokalen och zoomar in en man i stilig frack (eller vad det nu heter de som de har på sig på en fin middag). Denna herre verkar inte vara så påläst då det gäller etikettreglerna och sveper hela jävla skålen hahaha...

Kul? Det tyckte jag... Kanske inte så roligt tyckte du? Jo, det var det! Hahaha


. musikvideo

Skön låt att slappna av till.


. resultat av mitt uppdrag för dagen

Ok, uppdraget för dagen gick åt helvete. Skulle ju, som jag tidigare skrivit, ragga på en kille under dagen. Letade som en idiot efter lämpliga ragg under hela dagen men ser ingen i min smak att ragga på. Kan ju inte få fram till en ful fan "bara för att". Ne, de går inte. För det hade ju inte vart så snällt...

Om jag sett en kille som Jim Morrison när han var ung som på denna bild
(hade jag först dött, och sen) skulle jag garanterat gått fram.


. musikvideo

Haha herre jävlar vad glad man blir av denna gammla dänga! Kolla in stilen och gunget!


. bild med uppdrag för morgondagen

Så här vaknade jag inte upp imorse. Önskar att jag hade gjort det men... Får ta tag i det här med killar på allvar snart. Säger att jag hela tiden ska göra det men gör fan aldrig något åt det.

Ok, onsdagens uppdrag: Flörta med minst en kille.

Kommer med resultatet av mitt uppdrag för dagen lite senare under onsdagen!


. vill du ha snusktomten på besök?

Ok, jag överlevde dagen med mina förstörda bröstvårtor (läs förra inlägget). Humle och Dumle mår numera bra och jag behöver inte oroa mig över att de kommer trilla av. Vilket de kändes som att de skulle göra...
Idag har jag iaf spenderat på tok för mkt pengar. Jag och min underbara vän "E" har shoppat. Tvingade med henne på julklappsjakt som gick över förväntan bra. Är nästan klar med mina julklappar och även min vän "E". Har bara 2 klappar kvar sen är jag klar. Känns riktigt bra.

Har tänkt ge mig själv ett uppdrag för morgondagen...
Uppdraget kommer dyka upp här lite senare om ni är nyfikna!

Snusktomten!

. förstört bröstvårtorna

Känsliga/pryda ombeds läsa inlägget med stängda ögon.


AJ, SOM IN I HELVETE! Solade ju som sagt imorse och låg och gottade mig i det varma härliga solariumet i ca 30 min. Bränner mig aldrig så gick därifrån med en liten lätt brunare färg och gott humör. Tills nu. Har som sagt inte brännt något... Förutom 2 viktiga saker. Mina bröstvårtor. Känns som om Humle och Dumle håller på att brinna upp och det gör ont som fan. Man ser inget men de KÄNNS kan jag tala om. Kan knappt ha något mot brösten och vette fan vad jag ska göra... Lär väl gå över tills imorgon hoppas jag...

Stackars, stackars mig...


. musikvideo

Blir alltid glad och lugn när jag hör denna låt. Dock lite uttjatad men...


. brun som en pepparkaka?

Hemma igen. Låg och gottade mig i solariet i 30 min och har nu fått lite mer färg än vad jag hade innan. Märks ju inte en enorm förändring efter bara ett besök, men kommer nog bli ett par framöver då nyår är på G! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag... Ska plugga lite, men har inte tänkt ägna hela dagen åt det. Hmm...

. naken blekfis

Ligger i sängen just nu och kollar in min allt för bleka kropp. Jag ser ju för fan ut som en albino. På riktigt. Det finns inget smink i världen som kan rädda denna bleka kropp så nu kommer jag kliva upp ur sängen och bege mig till fuskstranden (solariet). Har inget i skolan idag så återkommer efter att jag har solat klart med resultat.


. musikvideo

Härlig låt att få på hjärnan lagom innan man ska lägga sig. Suede - Beautiful ones


. bild på hemliga mig och nyinköpt klänning

Idag hände det. Jag har nu äntligen fått tag på en klänning. Egentligen var det meningen att det skulle vart rynkat vid brösten men det är det inte på mig... Men, det skiter jag i för det ser bra ut ändå. Blir väl kanske denna på nyår?
(Ser nu att jag även behöver lägga ner lite tid på att torka av min badrumsspegel...)


. kort på hängpattar

Såg denna bild och började skratta som fan. Vem i helvete tar ett kort av något så osexigt som detta hahaha!


. en dålig vän?

Ledsen för en dålig uppdatering för gårdagen. Var i skolan hela dagen och när jag kom hem skulle jag snabbt göra mig iordning  för några öl med min killkompis "V". Efter duschen lade jag mig ner ett par minuter framför tvn och somnade... Sov bort hela utekvällen med öl och vaknade inte när han ringde och undrade vart jag var. Vilken bra vän jag är... Får gottgöra honom big time det en annan dag... Känner att det har vart ett litet för högt tempo det sista så idag ska jag bara ta det lugnt och slappna av.


. en musikvideo

Gnarls barkley - Going on. Sjukt skön låt.


. mitt motto

Livet ska inte vara en resa ner mot graven, med målsättningen att anlända säkert i en attraktiv och välbevarad kropp. Utan snarare sladda in från sidan, med chokladkakan i en hand och vinet i den andra, med en kropp som blivit ordentligt använd, för att inte säga fullständigt utsliten, samtidigt som man skriker "WOOHOOO, vilken jävla åktur!"


. ny design

En liten förändring av bloggen iaf...  Väldigt liten. Hade planer på att sätta igång och göra om som fan men är så jävla trött. Sitter här och skalar klementiner som aldrig förr och är inne på min 3 kopp kaffe. Borde väl kanske lyssna på kroppen och lägga mig tidigt men äh, va fan. Ska vara trottsig och hålla mig vaken.


. en ny design?

Känner för lite nytt här på bloggen. Orkar inte med någon jätteförändring men är lite less på denna tråkiga... Lite lustigt att jag pysslar med kodning och att göra hemsidor i både skola och privat men inte lägger ner mer tid på min egen blogg. Orsaken är väl den att när man suttit ca 10 timmar i skolan under dagen så känns det väl kasnke inte som prio 1 att fixa och trixa ihop något här.
Men... Något litet ska väl kunna fixas ihop?! Och då med betoning på LITET...

. gratis dricka till alla!

Nästan alla har väl hört talas om att "DrPepper" skulle ge ut gratis dricka om till det amerikanska folket, om Guns N´ Roses skulle släppa sin efterlängtade CD under året 2008? Detta tycker jag är jävligt roligt, för Guns N´ Roses släppte sin CD ganska nyss och "DrPepper får nu stå vid sitt ord:

"Guns N´ Roses skinnar Dr. Pepper

Läsktillverkaren Dr. Pepper lovade att bjuda alla amerikaner på läsk om Guns N´ Roses nya platta släpptes innan årets slut. Nu blir det så och Dr. Pepper står fast vid sitt ord.

Chinese Democracy är namnet på Guns N´ Roses hett efterlängtade platta som efter 14 års produktion äntligen är färdig. Skivsläppet den 23 november lär dock bli en kraftig kostnad för Dr. Pepper. Läsktillverkaren lovad nämligen i våras att Axl Rose,
som är enda kvarvarande originalmedlem i gruppen, och alla övriga amerikanska landsmän skulle få varsin burk av läsken om plattan släpptes innan 2009. Alla förutom Slash (före detta gitarrist i Guns N´ Roses). Nu blir det alltså så och Dr. Pepper står fast vid sitt ord.

- Vi trodde aldrig att den här dagen skulle komma.
Men nu när den är här så bjuder vi, säger marknadschefen Tony Jacobs,
till Reuters.

Men som vanligt finns det en hake. För att få en gratis läsk måste man gå in på företagets hemsida samma dag som skivan släpps och registrera sig inom 24 timmar. Därefter får man en kupong som kan bytas in mot en Dr. Pepper-flaska."

Länk till artikeln.


. stör mig som fan

Fick denna kommentar när jag lagt in en musikvideo. En kommentar som enbart handlar om reklam för sin egen blogg. Och, vad jag förstått, har denna kille denna kommentar som sin "standardkommentar" och lägger in denna hej vilt till varenda blogg han kommer in på då jag sett den på andra ställen. Men nej victor, jag kommer inte gå in på din blogg, just för att du lägger in denna störande kommentar. Vore underbart att åldras mer värdigt än vad många gör idag.

Men alla kommer dö och må skit och jag kommer garanterat inte överleva någon mackapär som kommer göra MITT åldrande mer trevligt så jag bryr mig faktiskt inte. Tragiskt? Men ack så sant.

"victor om en musikvideo:
Åldrandet orsakar massiva organskador, lidande, förnedring och ofrivillig död,att vara gammal och skröplig är ohälsosamt men att vara ung och i god vigör är hälsosamt,hjälp vetenskapen besegra åldrandet annars kommer åldrandet besegra oss själva. Kolla gärna in min blogg som handlar om åldrandet :)"

Ledsen för de hårda orden.


. en musikvideo

Vet inte riktigt vad det är med denna låt/video men jag gillar den...
Undrar vad dom tänkte när de gjorde den?
Särskillt när den halvnakna flintafamiljen dyker upp.
(Här är tyvärr inte den riktiga videon men kolla gärna in den på youtube)


. sexäventyr i skolan

Är helt slut, har vart i skolan precis hela dagen, och då menar jag hela dagen. Jag kom hem för ca 2 timmar sedan och det känns som om jag har geggamojja i huvudet. Har ett stort arbete som sträcker sig över hela kursen och jag vägrar att sitta med det över jul så jobbar som fan nu för att hinna klart innan. Är ledsen för en dålig uppdatering idag, ska bättra mig. Men i och med att jag är hemlig och att ingen i min närhet vet att det är just JAG som skriver denna blogg så kan jag inte direkt sätta mig och skriva sexäventyr på bloggen i skolan...

Sexäventyr i skolan? Det vore fan något!
Synd bara att vi inte har så snygga pojkar i klassen... Det hade ju vart så kul att kunna smita ifrån och göra en "snabbis" för att sedan återgå till föreläsningarna. Något som ska funderas på!


. detta är jag, i helgen...

Jag är då den med mörkt hår om någon undrar...


. bitter

Är fortfarande bitter att jag missat både 3- och 4-kanten... Dessutom så tror jag mitt lilla "laddade" möte med min vän inte kommer bli av. Skit, vad ska jag nu hitta på?

Får försöka hitta mig ett nytt offer haha... Undrar bara vart?!

RSS 2.0