. mina snygga underbara vänner

Har haft en riktigt bra dag med 2 av mina bästa vänner. Käkat på stan i flera timmar och gått i affärer (köpte tyvärr inget) och snackat en massa skit och skvallrat. Fruktansvärt glad för att jag har dem, och snygga är de med ;) De är 2 personer man kan säga precis vad som hellst till och man vet att de håller käften om det. Man ska vara tacksam för att man får ha sådana vänner i sitt liv!


. hahaha


. jag som bara ville sola och bli neger

Sitter här och svettas och är varm och äcklig och arg som fan. De arga har väl lagt sig något nu men... Orsak? Jo, har vart och tränat som en idiot och har ont i varenda muskel. Vilket känns riktigt bra. Varför var jag är arg då? Jo, efter att jag tränat fick jag för mig att jag skulle sola lite.
Lägger på en massa mynt (76kr närmare bestämt) för att sola i 25 min och ska öppna dörren in till solariumet då det visar sig att denna dörr är låst? Va fan, tänkte jag och började rycka lite till i dörren då jag tänkte att den kasnke var lite trög. Men icke. Den är låst.
Blir arg som fan och tycker livet är skit då de snuvat mig på mina 76 dyrbara kronor (leker fattig student) och ringer nummret man ska ringa då något är fel. Under tiden knackar jag på dörren ett par gånger ifall någon är där inne. Inget svar. En tjej svarar nu i telefonen och jag berättar vad som hänt, med en lam jävla röst och ett antal suckningar så säger hon "Ja, men vad tycker du jag ska göra åt det då?" Då blir jag arg.
"Vad sägs om att ge mig mina 76 kr och låta mig sola?" säger jag lite bittskt. "Ja ja... jag kommer väl då" säger tjejen och vi lägger på. (Detta är för övrigt på "Meddo")
När jag väl sitter utanför de solarium jag lagt pengar på hör jag plötsligt att någon är där inne. Tittar då på tiden och pengarna som jag lagt på, och mkt riktigt. Någon jävel på insidan har då låst in sig och väntat på att någon ska lägga på pengar för att sedan själv sola upp dem då mina pengar nu håller på att försvinna. Det ligger alltså en person på insidan av MITT solarium och solar upp MINA pengar. Jag börjar koka och knackar då hårdare på dörren och ber personen att komma ut.

Efter ett några minuter öppnar en kille utan byxor och ser nyvaken ut.


Säger att jag vill ha de pengar han solat upp för mig och han räcker då skamset fram 100 kr. Hade växel men sa att jag inte hade det så tog alla pengar. Jag var arg. Efter någon minut kommer tjejen jag pratat med i telefon och hon ber så mkt om ursäkt och säger att hon ska öppna ett solarium till mig och laddade solariumet med 76 kr och jag får då sola. KATCHING! Tjänade 100 kr och är nu nöjd och glad.
Kände mig ett tag som en arg liten bittsk jävla pensionär som vill klaga och vara förbannad på allt och alla men...

Nu ska jag duscha.

. jäkligt skön låt!

Christian Walz - What's Your Name


. känsliga varnas för detta inlägg!

Tittade på dokumentären "Hälften man, hälften träd" igår... Fick rysningar genom hela kroppen och mår lite lätt illa när jag tänker på det. Fruktansvärt att ha ett sådant liv så det är tur att stackarn fått hjälp.


. att bli fitt

Japp, nu var det gjort. Har nu köpt mig ett träningskort och ska nu börja träna. Ska bli skönt att komma igång igen efter skador och skit. Vet dock inte om jag vågar mig på "80-tals" looken som jag skrev om i förra inlägget... Får nog nöja mig med mina färgglada träningsskor nu i början... Får börja litet och sluta stort. Blir bra det här.
 

. string och benvärmare på väg tillbaka?

Nu är det dags! Nu ska jag börja träna. Mitt uppdrag tills imorgon blir att fixa ett träningskort på något ställe i stan. Som fattig student så kommer jag antagligen haka på ett par andra studentvänner som tränar på "Friskis och svettis". Sexigt värre...
Svårt att acceptera att ens kropp förändras. För några år sedan tävlade jag och tränade ca 7 dagar i veckan men fick sluta pga förslitningsskador och dåliga tränare. Då kunde jag gå ut och springa i evigheter utan att bli trött, kunde klå killarna i klassen i armbrytning etc.

Vad kan jag nu? INTE ETT JÄVLA PISS!

Så svag, och så spinkiga armar jag har nu har jag fan aldrig haft och jag hatar det. Jag vill inte träna för att gå ner i vikt. Jag vill träna för att få mer krafter och få snygga tränade former! Undrar om jag ska försöka ta tillbaka de sköna 80-tals inspirerade kläderna? Jag menar... Det skulle ju faktiskt göra träningen betydligt mycker mer rolig!


. jag är en sucker för...

Yes... Har en liten förkärlek till housmusik...
Finns många som är bättre än denna, men gillar videon med alla de läckra tjejerna!


. hatobjekt?

Mamma hatar "Lotto" som avbryter "Körslaget" på fredagarna. Hon ringde mig i pausen och  fick utlopp för sin ilska när hon och pappa satt och tittade på det.

-"Det är sjukt att ingen jävel har dödat henne för det där sattyget lotto! Vem kollar egentligen på skiten?"


. brännskada?

Han har det nog inte så kul dagen efter tror jag...


. jag

Yes ni ser rätt, det är jag som är på bilden till höger. Hemliga jag har kommit ut en liten bit ur garderoben!

. en låt jag älskar

Ok när man är ute, full på dansgolvet ock denna låt kommer blir jag som tokig!
Jag far runt på dansgolvet som en jävla duracellkanin ock dansar med allt och alla.


. neger och ..... sen då?

Kommer ni ihåg kortspelet "Neger och president"?

Hur blir det nu när Obama är preesident?


. ett sjukligt beteende?

Sitter än en gång och har frossat i mig godis så jag mår dåligt och vill spy. Äter iofs godis fruktansvärt sällan. Men när det väl händer så vräker jag i mig så mkt så jag vill gå och dö. Helvete.


. nästan som SEX!

Har vart riktigt dålig på at skriva i veckan men har haft tokigt mkt i skolan så har fått lägga all krut på det... Såg dessa skor på nätet och känner en lätt förälskelse... Eller rättare sagt en desperation efter att få tag på dem! Ett par snygga skor är nästan lika bra som sex. Jag vill vill vill ha dem!

Christian Louboutin gör snygga skor. Så är det.




. christian louboutin

Ok, visst att Loubouti gör sjukt snygga/sexiga skor. Men. Hur tänkte de här?


. vogue on my mind

Kollade lite på gamla Vogue omslag. Fastnade för detta...
Vet inte riktigt varför men, är den inte läcker?


. dirty dirty...

Ok, elefanter kan vara riktigt dirty...


. lagom är aldrig bäst! eller?

Har precis druckit 1 L varm choklad och vill dö. Mår illa och förstår inte varför jag inte kan lära mig att lagom är bäst.
Inget eller allt. Så är det.

. är det samma person?

Läskigt vad folk förändras... Jag tycker själv att jag förändrats en hel del i mitt utseende sedan bara ett par åt tillbaka... Men fick mig en knäpp på näsan idag när en gammal dagisfröken (?!?!?!?) hälsade på mig på stan. Då blev jag rädd. Va fan? Jag måste väl ha förändrats så pass mkt att jag inte ser ut som 5 år längre?!
Dags att ta fram deppglassen ur frysen för att sedan grina mig till söms.

HJÄLP!


. istället för botox!

Efter min ansiktsbehandling  har jag börjat använda en ny hudvårdsserie. En helt suverän sådan! Köpte det i salongen och det måste vara rejäla grejer i detta må jag säga! Tvättade precis mitt ansikte och kan inte röra pannan som jag brukar kunna. Haha detta är ju för fan som en billig variant av botox! Känns lite lätt bedövat på ett skönt sätt... Går iofs över efter en liten stund när man smörjt in sig. Det var dyrt som fan...

Fast, är man livrädd och börjar få åldersnoja som jag så är det värt vart enda öre! Haha!

. sminktips!

Måste bara rekomendera denna mascara från Dior som är riktigt bra. denna kanske inte fungerar lika bra på alla som på mig men... Jag älskar den. Den böjer, förlänger och klumpar inte och är otroligt lätt att jobba med.


. sexlista

Kommer säkert ångra att ja la upp detta i samma sekund som jag trycker på knappen "publicera", men va fan. Man måste bjuda lite på sig!

Är du oskuld? Nej
Någon gång haft sex med samma kön? Hmm... Nej inte direkt, men vill ha någon gång.
När hade du sex senast? Haha allt för längesen...
Vem hade du sex med senast? En kompis.
Haft sex på offentlig toalett? Ja.
Haft sex i duschen? Ja.
Kollat porrfilm? Ja.
Haft sex i snön? Nej.

Haft trekant? Pass.
När blev du av med din oskuld? Hemlis.
Haft gruppsex? Om 4 pers räknas så, ja...
Haft sex på öppen plats? Ja.
Drömt sex drömmar? Har inte alla gjort det?
Blivit påkommen när du haft sex? Ja, av killens pappa bla... Mindre kul.
Haft sex i en bil? Ja.
Sugit av någon? Ja.
Slickat någon? Nej.
Hur många har du haft sex med? Hemlis.
Haft sex i någon annans säng? Ja.
Ångrat att du haft sex med någon? Ja det har nog alla.
Haft sex på stranden? Ja, ingen hit med sanden...
Vem tog din oskuld? En gammal pojkvän.
Hur många oskulder har du tagit? Ingen aning.
Har/haft kk?  Ja kan man väl kalla det... om man är 14.
Haft sex med någon annans flick / pojkvän? Ja. Fast jag visste inte om det.
Tänkt på någon annan när du haft sex? Ja.
Haft sex i någons förälders säng? Ja. Längesen.
Haft sex i sjö/hav/pool? Ja.
Haft sex med någon kompis bror / syster? Nej.
Somnat under sex? Haha ja tyvärr...
Haft sex när det är andra i rummet? Ja.
Varit med någon som är äldre? Ja.
Varit med någon som är yngre än dig själv? Ja.


. aj som in i helvete!

Var och fick en ansiktsbehandling med en kompis idag. Fick i början av behandligen sitta med varm vattenånga som riktas mot ansiktet för att öppna upp alla porer och "mjuka upp" innan behandligen. Låg där i den tillbakalutande goa stolen och gottade mig åt den varma ångan som kom över ansiktet... tills... HELVETET RAMLAR NER ÖVER MAGEN PÅ MIG!
Ligger med händerna knäppta över magen och själva "munstycket" till den varma ångan lossar från sitt fäste och rasar ner över min hand. Det brände till som fan! Försökte hålla god min då jag gnydde till och fick slängt ner munstyckshelvetet på golvet.

Själva anskiktsbehandlingen var sedan toppen. Men min hand är numera helt flådd med ett öppet sår som är ca 5 cm långt och är helt köttigt då huden bränndes bort...

I såna här lägen vill man fan bo i USA och stämma skiten ur dem.

. är detta en pik?

Fick en tavla av min moster med följande text:

Now I lay me down to sleep,
I pray for a man, who´s not a creep.
One who´s handsome, smart and strong.
He´s not afraid to admit when he is wrong.
One who thinks before he speaks.
When he promises to call, he doesen´t wait 6 weeks.

I pray that he is gainfully employed,
Won´t lose his cool when he´s annoyed.
Pulls out my chair and opens my door,
Massages my back and begs to do more.

Oh! Send me a man who will make love to my mind.
Knows what to say when I ask "How fat is my behind?"

One who´ll make love till my body´s a itchn.
He brings ME a sanwich too, when he goes to the kitchen.

I pray that this man will love me to no end,
And would never compare me with my best friend.

Thank You in advance and now I´ll just wait,
for I know You will send him before it´s too late.

Amen


. låten som jag har på hjärnan just nu...

Oh va skön låt, gillar den som fan.


. hemsk utgång!

Var ute i lördags men ser nu i efterhand på det hela klart och skulle definitivt stannat hemma. Kan ju lägga upp en liten lista på ett par av de saker som inte borde hänt.

- Vrickade foten i mina pumps på väg till förfesten i regnet. (Var då inte ens full)
- Försökte dämpa smärtan i foten på förfesten med på tok för mkt alkohol och dansade på ett bord med en kompis så en lampa åkte i golvet...
- Smet från att betala min del av taxiresan till krogen.
- Raggade på en kille bara för att få en drink (hade slått vad med en kompis)...
- Blev erbjuden en 4kant på villkoret att jag skulle hittaen till partner. (Ringde då en NYKTER kompis som måste trott att jag är helt jävka cp-störd.)
- När jag sen förstod att "ne detta är nog inte någon så bra idé med en 4kant" så dansade jag vidare bekymmerlöst tills min bästa kompis frågar om jag inte ska hänga med henne och hennes kille hem på efterfest. (är för full för att fatta vad de menar med "efterfest"....)
- Går till efterfesten och vem öppnar? Jo min bästa väns FÄSTMAN (ska även vara tärna på deras bröllop) NAKEN. Börjar då skratta hysteriskt o undrar va fan han håller på med och går hem och sover i 14 timmar.

. konstiga fötter

Ser ni fötterna i mitten? strax till vänster om jeansbenen.
Fötterna sitter ju "tvärt om" eller är jag helt knäpp? Ser det inte konstigt ut?


. bra tips!

Bra tips om hur du kan irritera din omgivning...

- Lämna kopiatorn inställd på 99 kopior, förminska 200%, extra mörk och A3-papper.

- Insistera på att alltid ha vindrutetorkarna på "för att hålla dem i trim".

- Öva på att låta som ett modem.

- Rabbla slumpmässiga tal när någon räknar.

- Häfta ihop papper i mitten.

- Utforska offentligt hur sakta du kan göra kväkande läten.

- Gör skidbackar i osten.

- SKRIV ENDAST MED VERSALER.

- Gräv gropar i smörpaketet.

- VaRiErA dItT sKrIvAnDe MeD sToRa OcH sMå BoKsTäVeR.

- Fråga vad klockan är var tredje sekund.

- Stirra hysteriskt på förbipasserande folk.

- Lägg dig på golvet och skrik i ett bibliotek.

- Sätt i busskortet fel ett antal gånger i en lång busskö.

- Slå fel PIN-Kod tre gånger på någon annans mobil.

Detta funkar garanterat... Inte för att jag testat men... Eller ja... Jag ska ju inte ljuga. Visst har man försökt låta som ett moden, ställt in kopiatorn på fel, tittat lite på folk, joxat med busskortet när det är kö, slått in fel pin-kod (dock bara 2 gånger som var fel och på min egen mobil... smart ja vet...), frågat vad klockan är alldeles för ofta, gjort skidbacke i osten, säga andra tal när någon räknar... De andra grejerna har jag tyvärr inte testat än. Undrar om dom funkar lika bra som de andra sätten ? Återstår att se...


. sexigt!

Oh får gåshud av denna bild... Depp och Moss är redigt sexiga!


. happy happy

Fan vad härligt! Fick högsta betyg på min redovisning jag gjorde! Det får mig att glömma den hemska "flashningen" från gårdagen...

. jag visade brösten för klassen...

HJÄLP! Jag tror jag kommer få en hjärtattack snart! Har stressat som en jävla idiot den senaste veckan då just denna veckan vi befinner oss i nu är full av redovisningar och rapporter som ska in i skolan. Måste ta det lite lugnt nästa vecka då jag är ledig och väntar på kommande kurser.

Gjorde förresten en jävla miss idag och flashade brösten för klassen... Hade en redovisning och ska då naturligtvis stå framför klassen och prata. Försov mig en gnutta imorse och fick fort som attan slänga på mig lite kläder utan att tänka så värst mkt på vad jag fick på mig. Fick på mig ett par svarta stuprör, ett svart gammalt linne som jag inte visste att jag hade och en grå JL kofta och kutade iväg. Höll min redovisning som gick strålande och killen längst fram i "publiken" log fint åt mig. Jag vet nu varför...

Jag vet också varför jag inte använt de JÄVLA linnet på ett bra tag. Det var ju för fan genomskinligt! Hade ju naturligtvis Bh på mig under och denna syntes väl kan jag meddela då jag var varm och slängde av mig koftan innan jag skulle fram och redovisa...

Fan...

. en flört och en middag beställd?

Bara för att jag suttit och gnällt och ojjat mig över att vara singel hela hösten så händer allt på en gång. Vad fan är oddsen för det? 2 killar vill träffa mig på samma kväll (ikväll) och jag kan inte... Jag ska på middag med 3 av mina äldsta vänner...
Hatar kompissar som skiter i att träffas för att de ska träffa någon flört. Så, det betyder att jag sj'lv inte kan göra det heller... HELVETE.

Den ena killen är den jag tidigare pratat på som "pojkvänsmaterial" och den andra har jag kännt sen flera år som en flört...

Vad har jag gjort för ont mot Gud?


. sexsamtal med killkompis som löd:

Pratade med min vän killkompis "H" idag... Samtalet lät så här:

Jag:  Du vet min vän "P" hon är ju  bisexuell...

Killkompis "H": (höjer ögonbrynen och blir genast intresserad) Ja, jag vet vem det är ja. Vadå då?

Jag: Ne, grejen för att jag frågar är att "P" (en tjejkompis) är ju bi och har nu blivigt tillsammans med en tjej. Vad jag inte förstår då är att hon har blivigt ihop med en tjej som inte ens ser ut som en tjej. Hennes nya tjej ser ut som en kille, med klädstil, utseende, sätt, ja allt. Om ja skulle vart bi och dejtat/ blivigt tillsammans med en tjej hade ju jag velat att hon var kvinnlig? Jag menar, om tjejen ändå ser ut som en kille.. Varför då inte vara tillsammans men just en kille då?

Killkompis "H": Muffdykare kanske ?

Jag:  Ehh... Va? Ja det vet jag väl, inget konstigt med det?

Killkompis "H": Jaa alltså, hon gillar kanske bara musen?

Jag:  Ja men hon har ju för fan en egen? Om man ska vara tillsammans med en tjej vill man väl som sagt bli tillsammans med en snygg tjej? Det hade iaf jag velat...

Killkompis "H": Du fattar inget...

Jag:  Men... Jo... Eller vad?

Killkompis "H": Det måste ha med det sexuella att göra iaf. Muff mot muff, dyka runt på varann och båda vet hur man snorklar (börjar småskratta och är väldigt road över sitt svar)

Jag: Lägg av...

Killkompis "H": Det är vän helt enkelt så att hon vill ha en halva som är som en kille, men vill bara ha en tjej mellan benen?

(Tyst paus...)

Jag: Men... Inte några kvinnliga former alls...? Det är ju fint... Väl... Vill man inte ha det isf?

("H" är tyst)

Killkompis "H": Så vad ska du hitta på imorgon då?


. bad girls bend....

Har ju flörtat lite med en kille som jag tidigare radat upp för och nackdelar för... Kan nu lägga till en fördel....


. om jag var lesbisk eller bi...

Skön som satan!

Och snygg är hon med! Kanske inte kläderna men om jag gillat tjejer hade hon legat risigt till!


RSS 2.0